Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvändelsens förvanskning

Allt !  i  den onaturligt civiliserade världen har
förvandlas till  allt  annat  än  det i början var
ämnade till och snart vet ingen vad som är vad
liksom vem som är vem.
                                           -

 




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-07 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP