Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Originalen

gå och sänd mig all dina frånvaro som du har
men de kommer inte bli något till motstånd
så länge jag bär dina känslor i mitt hjärta
om och om igen, väcker jag dina minnen




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 398 gånger
Publicerad 2015-08-07 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS