Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Maria för inspirationen till titeln


Vänner är inte en skattefri förmögenhet

Det finns inget finare än vänskap
ej heller något fulare än när den dör
när allting du betalat för att äga den
bedöms som värdelöst och blir ett minne
när skratten upphör

Det finns inget varmare än kramar
ej heller något kallare en den sista
så det är bara tur att man aldrig vet om
när livet vill gå runt och gå igenom
vem ska du mista?

Det finns inget mjukare än trygghet
ej heller något hårdare än den som fanns
innan du hunnit blinka står du solo kvar
och innan du fick veta vem det där var
är hon en annans

Det finns inget lika stort som kärlek
men större är den kärleken som delad är
det spelar faktiskt ingen roll hur den ser ut
men tiden kommer dräpa allting till slut
än är du kvar här




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-07 22:27



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra skrivet om än lite hårt mot dig själv.
Kramar
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP