Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄNSLINJEN

Att vissa föds till genier och andra till idioter,

kan ingen psykiatriker hjälpa,men båda pendlar

på gränslinjen mellan idioti och genialitet.

Det kanske är lugnast vara normal.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-08 09:02



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
så bra skrivet ja skillnaden är väl hårfin

applåder
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP