Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar/Tears

Dagen är över.
Mörker är det enda som finns kvar utanför.
Himlens tårar faller, är du okej himmel?
Du behöver inte oroa dig min vän.
Vi kommer att ha en ljusare framtid i morgon.
Låt oss träffas och välkomna den tillsammans.
Men först måste vi vila.
God natt.
------------------
The day is over.
Darkness is the only thing left outside.
Heaven's tears falls, are you alright sky?
No need to worry my friend.
We will have a brighter future tomorrow.
Let us meet up and welcome it together.
But first we must rest.
Good night.




Övriga genrer av SpitfireZ
Läst 339 gånger
Publicerad 2015-08-08 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ