Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllhundarnas dag

Var eviga dag
var eviga natt
dom tar nya tag
dom blir ej matt
öl in öl in
stop efter stop
skrattet hörs
människor förförs
till Bacchus gränser dom vandra
dagen gryr
upp alla, gefyr!




Övriga genrer av SpitfireZ
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-08 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ