Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns utan att synas

Jag älskar den
jag hatar den
jag kan frukta den

den ger mig sår
som jag stundtals inte förstår

den ger mig ärrig hud
den klär mig sakta i medveten skrud

0-100, 100-0 på 1
Min resa med dig får mig aldrig mätt

fyller mig med glädje,kärlek, sorg
så fullständigt kompromisslös

Kan aldrig fångas
aldrig köpas
bara låta den löpa
Tid.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-10 22:08



Bookmark and Share


  Linil VIP
Tiden är livets tyrann :)
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP