Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan

ditt namn är som etsat bakom mina ögonlock
din röst
åh din röst
ge mig dig tillbaka

dina händer
stora, trygga, varma
runt min hals, runt min midja
visar att jag är din

jag har en känsla av att du glömt bort mig
och den känslan sliter sönder mig
för du är allt jag kan tänka på vissa dagar




Fri vers (Fri form) av Chris Taylor
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-11 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chris Taylor
Chris Taylor