Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONDSKA

Ondska !  menade  Hitler är en  judisk  känsla,
vilket  ju  bevisades  i  hans  fall  som  född  av
judisk  mor, därmed icke bevisat att alla judar
är onda,ondska finns i alla folkslag,men Hitler
var nog den som mest visade hur ondskan fun-
gerade i praktiken.
                                         *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-11 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP