Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allvarligt talat!

 

Allvarligt sagt!
Allvarligt talat!

Jag ej tro på,

De lögnarna som heter (de mänskliga rättigheterna)
Rättvisa och liknande skit

Religion och trofrihet
Likvärdighet och liknande skit

Den yttrandefriheten
Demokrati … valfrihet och liknande skit

Västvärldens religion
Och ej kristendom eller någon annan religion

Titta runt!
Vakna!

Och kom närmare till verkligheten
De enda utvalde folk på hela existensen!

Och (du)!
Slå hårt som du kan mot (hedningarna)

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2015-08-11 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP