Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompromisser

Älskling
Livet är en kompromiss

av vad då
allt

jag kanske vill ha det så
hur har man det inte så
hur skulle livet vara då

skulle det kännas som att alltid få
eller aldrig få

är det negativt
krasst
Människan är den enda varelsen
som kompromissar

Du kysser mig och säger
jag kysser dig kompromisslöst
för att jag älskar dig med lite kompromisser.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-11 22:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
så sant, "livet är en kompromiss" , man får ta livet som det är...det är inte alltid av ondo heller :)
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP