Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårda oss

 

Skuggan,
Är jag för min sorg

Skuggan,
Är jag för min enstaka dröm

Skuggan,
Är vi till dig i din tysthet och din sorg

Skuggan,
Är vi vid din ensamhet

Mina egna dikter talar till mig
Mina teckningar viskar till mig

Vårda!
Och ta hand om oss med kärlek!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2015-08-12 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP