Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bilden. Den är tagen på planeten jorden. Resan till månen var inställd, den var inställd på att gå av stapeln men gick istället ner för räkning i andra ronden.


Du är väl medtagen?




Frågan
kom abrupt
och jag fattade
inget. Den handlade
om att jag kommit med
i den nya träningens grupp,
eftersom jag tecknat mig för
intresse för en ny slags träning,
som visserligen hade delvis som
avsikt att göra en deltagare just
medtagen, det vill säga skulle
få svettas ordentligt. Jag
hade inte fått något
riktigt svar ännu.
På i vilken
grupp
jag skulle
ha kommit
med, men om
jag blev medtagen
räknade jag kallt med
att vara en het kandidat.
Det var visserligen
länge sedan jag
blev betitlad
kandidaten.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-13 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP