Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


DEN OUTGRUNDLIGA ATTRAKTIONSLAGEN

Det  intellektuella  motståndet är attraktivt
ett utmanande, likt en duell, det som på ett
resonabellt  intellektuellt   sätt   provocerar
den egna  ovetenskapligt  bevisade  uppfatt-
ningen  på  ett  område, bör  känna  sig  till-
freds  med  att  frågans  adekvata  potential
väckt omgivningens  intresse vilket bevisar
attraktionslagens  outgrundliga  vägar, där
vetenskaperna korsbefruktar varandra.
                                     *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-13 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP