Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS ÄNDTARM

Vad är jorden.himlen, planeterna och universum
om inte atomer och molekyler i Guds ändtarm, och
att döma av all skit som han krystat ut måste han
nog lida av diarre den djäveln.
                                          *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-13 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP