Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resignera

Jag var
så väldigt oförberedd
hade sett filmen
men inte läst boken

lite som
ett spån
vindburet
hyvlat från sin plats
tappat ur kontexten

det gick
så många
veckodagar
som jag tyckte om
men inte trodde på

jag drog
mest runt
med dig
fick inget annat gjort
än att resignera




Fri vers (Fri form) av Kål
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-13 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kål
Kål