Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GALENSKAPENS MODELLER

Galenskap !  vad  är  det  om  inte psykiatrins norm-
begränsade  modeller  där  allt  och  alla  som   inte
överensstämmer med den  enväldigt  likriktade och
av  myndighets   stadsfästa  normen  där  " allaslika-
värdes-lagen "  råder   motför " allasolikavärdesobe-
gränsningars" som sticker ut som udda bångstyriga
egensinniga   mångfacetterat   mångskiftande  i  all 
sin   blomsterfägrings   mångfald   i   färgsprakande
mönster.Psykiatri är nazism,fascism, Leninism och
Maoism vars psykotiska vanföreställningars tvångs-
tankar om allas lika värden begränsar och låser fast
människor utan frihet att utvecklas individuellt.

Att försöka göra sig  hörd och synlig i att  finnas till
på något vis, är en oerhört  fräck  livsyttring i Jante-
lagslandet där allaslikavärdeanspråk råder, där alla
är likadana,som inte sticker ut i att försöka vara olik
alla andra.

Konsekvesen av sådan  existensiell  livsyttring  kan
leda till att  en psykiatrisk  undersökning  initieras,
genom att myndigheterna  undrättats, så var ingen-
ting, gör ingenting, säg  ingenting, eller  författa ett
nytt  politiskt   partiprogram   eller  en  ny  religion,
eller skriv en  ny  levnadsregelhandbok  för  tämjda
hjärntvättade skrämda intellekt.
-
                                          *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-14 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP