Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT DET INTE HÄNDA IGEN/TYSTNAD ÄR FARLIGT !

De har fullständig kontroll över ekonomin
och medierna, det  är politik det och ingen
vågar diskutera det.

Plutokratiskt  lnflytande   med   oligarkers
mutkolvar bland sionistiska handslag,med
olja och dollar i utbyte mot blod.

Det är tystnaden som är farlig !
                                    *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-15 03:35



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sanningen betraktas som en fiende för de som döljer sina egentliga avsikter.
2015-08-15

  Hanna Mari Wallin
Bra skrivet

sanningen kan ej döljas för de som söker den och önskar se den exakt för den de är

(min tolkning av din text)
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP