Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORAL VS NATURLIG INSTINKT

Mellan köns och tarmtömning hinner människan
alltid med att äta  en  god  middag och genomföra
ett tillfredsställande samlag, för mage och kön går
alltid före allt annat,och vad gälla moralisk påverk-
an på karaktären, beror på  hur stark hungern och
könsdriften  är,  antar   att  moralen  förlorar  mot
naturen samt att karaktären  ger  vika  för instinkt-
erna.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-15 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP