Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

Med en ryggsäck full av känslor
vandrar jag gata upp och gata ner
letar efter nåt vägskäl att ställa ner säcken

säcken fylld av känslor hjärtat dränerats på
fylld av tomma energikanyler
fylld med kommunikation som aldrig nådde fram

det regnar över gatorna idag
svalkar beslutångesten under varma fötter
ska jag vila vid nån bänk
varför, vänta på vad
förändringens tid är här
och förbi

Regnet tilltar där jag står stilla vid vägskälet
vemodet tynger mig lika mycket som säcken

För här där säcken lär stå
är gatorna enkelriktade






Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2015-08-15 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP