Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DATABAS LEXBASE STRIDER MOT INTEGRITETSLAGEN

Lexbase  tjänar   pengar  på   oskyldiga  människor
som anmält brott de utsatts  för  och detta  innebär
även  för  de  som  inte   ens   förekommer  i  belast-
ningsregistret  och  ej  heller   dömd  för  brott,  ett
misstänkliggörande   som  kan   ineffektera  på   en
persons liv  socialt, datainspektionen  bör  förklara
denna bas olaglig.

Möjligen kan basen vara legitim redovisa personer
som   förekommer  i  belastningsreg, misstankereg
och för grova brott som de dömts  för, inför  arbets-
givare och hyresvärdar,men inte frikända och/eller
de som anmält brott, det  verkar  lite  desperat sätt
tjäna pengar på ett integritetskränkande sätt.

Snart kommer det en databas  där  ett register upp-
för  personer  som  inte gjort nåt  än, men  som har
full potentiell förmåga till det, vilket  ju  isåfall  bör 
omfatta hela mänskligheten.
                                             *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-16 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP