Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISSBRUKAT FÖRÄLDRASKAP

De föräldrar vilka nödgas utnyttja sina barn för
att  rädda  sina  ansikten  i  ex  vårdnadstvister,
eller som hämnd för en parts otrohetsaffär,har
inte bara förlorat sina ansikten  utan också rätt-
en till sina barn.
                                        *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-16 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP