Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter kvar


jag sitter kvar här

väntar på att bli upptäckt

om du går förbi

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-04-20 16:13



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vilken sötis! Hoppas han kommer :D
2006-04-20

    ej medlem längre
såå...sitter du kvar fortfarande? Då skall jag flyga in honom till dig...sprattlande i pingvindräkt..
..ingen kärlek skall behöva utstå nåt sådant......
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP