Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svikare

Gå men gärna berätta för mig
Vad hände med en sånt tjej
Som lätt sina tårar fälla en efter en
För en sånt som bara mig? Vad hände dig?

Du som grät av rädsla att några skulle stoppa oss
Jag bara log, med en sånt kärlek vad kunde skilja oss?

Årena har gått, numera natt efter natt
Ser jag bilder på dig o dina barn
Jag fäller tårar motsvarande gårdagens tårars
Att rädslan har blivit mig så sann




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-17 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS