Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartmånen


Det är svartmånen

som tar kommandot ikväll

ett hjärta bultar

på dörren och jag öppnar

det är sorgens kapitel




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-17 10:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom gör din text!
2015-08-18

  Bo Himmelsbåge
Tråkigt... om Svartmånen tar över helt... hoppas att Guldmånen,
får igenom några strålar också...
annars mycket väl skaldat!
2015-08-18

  anits VIP
Så smärtsamt och olycksbådande skaldat!
2015-08-17

    ej medlem längre
Mycket bra tanka!!
2015-08-17

  Chawa VIP
Dina ord får mig att rysa till och jag känner ett sting i hjärtat av oro. Väl framfört!!
2015-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
O, det låter sorgligt...
2015-08-17

    ej medlem längre
Mycket smärtsamt att få ett sådant besked!

2015-08-17

    Birgersdotter VIP
Känns!!!!
2015-08-17

  Palett
Smärtsamt, olycksbådande ! Bra text !
2015-08-17

    Dan Myrbeck
Tråkigt att den annars så fina
himlakroppen kan ha även den
symboliken.
2015-08-17

  Anya VIP
Oj...detta känns. Stor kram
2015-08-17

  Monika A Mirsch VIP
Svartmånen i månskensnatt -
här sitter vi på vår lilla lott
på jordens skorpa,
blickar uppåt
och förundras:
Tack för din fantasi-
skimrande dikt!
2015-08-17

  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP