Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland lögnernas snår


bland lögnernas snår

lovar taggar svåra sår

 

ta med machete




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-04-20 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt....med mästarkänsla....!
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP