Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Din kuk är min kuk. Ordekvilibrist. Råttan har ju rykte om sig att vara en smula äcklig och att ha varit med om att sprida pesten. Medan däremot musen är hyggligt populär.


Kritik på en text (1297) ren och skär poesi





Om jag inte får läsa
en sådan här text då och då
vet jag inte vad jag skulle ta mig till.

Uppmuntran är ju fint,
så nu uppmuntrar jag dig
till att skriva ännu många fler hyllningar
till den där lycklige gossen
som förser dig
med så mycket av dagdrömmeri.

Dessa läsningar får mig att söka mig
till andra textförfattares texter
som också dessa
verkar som ropa på rätt slags uppmuntran.

Bara att de kanske skriver
om mer sinnlig kärlek,
förälskelse eller liknande.

Ni, poeter, kan ju inte alla vara lika
och det är ju skönt,
på det viset tjänar såväl du
som de möjliga andra
till att så berika sajten.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-17 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP