Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäta kukarna

Jag behöver inte mäta kukarna
jag är vääl nöjd med vad jag har

Jag blir inte imponerad av matriell status
jag imponeras av hjältarna som räddar allt slags liv
inte tar död på det

imponeras av engagemang för kärlek till what ever
inte av kändisskap

jag njuter av balans
njuter av att fyllas med energi

livet är för kort
för att dräneras bort




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP