Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nolltiden är bäst

 

Vansinn!
Är min längtan till nolltiden!

Då visste människan ingenting om Gud
Då Gud var ej känt för människan än

Då alla människorna kämpade för att överleva på samma villkor
Då alla hade rätt att existera på en och samma villkor

Då gud hade lämnat människan leve i frid och fred
Då Gud vad på riktig GUD

Men en dag gud bestämde sig att ha den enda favorit religion på jorden
Då började människorna kriga och döda för hans skull!

Jag ej vill kriga och döda eller bli dödat för GUDS skull
Jag vill dö för min skull

Gud vilsenheten vilseledde människa
Gud är orsaken till de heliga krigarna på jorden

Från börja början
Från nolltider,

Endast Moses från början till slut
Endast Jesus från början till slut

Eller Mohammad och inga heliga krigar
En religion för alla!

Tack gud för din vilsenhet och ej klart bestämdhet
Vi sex miljödar slakats i ditt namn!

Jehova!
GUD!

Allah!
What ever!

Ej mer skit tack!
Och låt oss leva i fred med varandra!

Tack!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-08-18 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP