Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE VAR HÄR IGÅR IGEN OCH SÖKTE EFTER INTELLIGENT LIV MEN....

......fann inget, så de försvann lika snabbt som de kom.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-19 10:33



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
mja...de mötte mig ville ja skulle hänga med men ja våga inte
2015-08-19

  reza.hb
fel ställe igen?
Intelligent liv...hmm
sluta leta, snart får du veta om du söker i dig själv...


2015-08-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den astronauten var säkerligen förprogrammerad av dom.
2015-08-19

  Onomatoprofet VIP
en astronaut påstår att var de som förhindrade kärnvapenkriget. var det intelligent av de?
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP