Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKOHJÄRNAN

Att  varje  människohjärna  vet  mer  än  någon
är  medveten om väcker  nyfikenheten och man
vill gärna veta allt vad den vet som man inte vet.
Gränserna  mellan  medvetet och omedvetet  är
närmandet  och  avståndet  mellan  människor.
                                             *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-19 15:49



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Beror helt och hållet på ert omedvetna medvetande.
2015-08-19

    ej medlem längre
dålig aforism. sorgligt värre.
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP