Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄTTVISANS VÅGSKÅLAR

Först förtalas  du, sedan  misstänkliggörs du,
därefter karaktärsmördar  de dig, och så pek-
as du  ut  av  hyrda  vittnen, åtalas och döms
mot ditt nekande,om du ens har möjlighet försvara dig där enda chansen  klara dig är
om ditt kapital är starkt nog samt  att du har
inflytelserika personer i ditt  sociala  kontakt-
nät.Rättvisans vågskålar vägs efter den pluto-
kratiska korruptionens riggade förprogramm-
ering.
                                   *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-20 11:27



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
starkt berörande meningar

ligger sanning i dina ord!

applåder!
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP