Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är om dig


du föddes
ur en ängels
lustfyllda skratt

dina ögon
sprungo ur
det åskande havet



mina tankar
cirklar kring
dig all min tid



ditt leende
kom av alla sommrars
förälskelsers hemligheter

och av allas
underbara skratt
har du det vackraste



och jag ger
dig all min
gammla kärlek




Fri vers av Freedompreacher
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-04-20 19:15



Bookmark and Share


  Luminus
Som att läsa en gammaldags kärleksdikt med nya kläder... nej med nytt innehåll... på något sätt. Det är något i distansen och allvaret som gör att jag älskar den gamla dikten fylld med gammal kärlek.

Du är häftig!

Gita
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Freedompreacher