Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM ALKOHOL OCH DROGER SOM BRÄNSLE I SITT DIKTANDE

Artificiella  hjälpmedel  att  generera  sitt  för-
fattarskap och diktande,är ungefär som idrotts-
män vilka dopar sig,det är fusk och avslöjar en
inkompitent själ  och  kropp  som  inte  förmår
prestera utan sådana kryckor.
                                         *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-20 11:23



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Men fy då... men ett glas vin kan man
väl få ta utan att bli misskrediterad i
dopingkontrollen. Tur att det inte är
alkotestlås på våra datorer!
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP