Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TERRORNS OLIKA ANSIKTEN

Terrorismen  har  många  ansikten  och kan ut-
föras på de mest mångskiftande sätt, mobbing
och stalking där  förtal och ärekränkande  rykt-
esspridning ämnade  att  skapa  förvirring  och
oro och helst så att det  uppstår osämja och för-
orsakar inbördeskrig i förhoppning  att  de vän-
der vapnen mot sig själva,detta är en giftig stra-
teg i att skapa desinformation i  en  terroristisk
konspiration mot ett land eller person.
                                     *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-20 11:28



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
klarsynt och välbeskrivet!


2015-08-20

  gunnnar nylund VIP
Bra formulerat... får väl delge en liten
eloge för denna förklarande skrift.
Bravo!
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP