Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tut, tut slut

Han var så pass långt ifrån
att det krävdes en telefon
hon hade fyllt tjugoett
men det fanns inget annat sätt
han var ju så långt ifrån
och det var ett gigantiskt hån

han var någon annanstans
där en bättre utbildning fanns
men när han kom hem ibland
krävde han en hjälpande hand
han var någon annanstans
och hon levde i distanstrans

hon var ingen annanstans
så det fanns ingen tredje chans
men han hade ju bokat tåg
till flickvännen han aldrig såg
hon var ingen annanstans
hon var något som bara fanns

och efter ett antal tut
fick hon äntligen göra slut
och ringen som åkte av
for med alla förtäckta krav
och efter ett antal tut
fick hon äntligen andas ut

Tut tut tut
nu är det slut




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-21 00:05



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
Jag förstår frustrationen
Kramar
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP