Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast

I och med att barnet förlöstes
så släpptes lika så knuten i halsen
då modern stirrade över det blöta
huvudet och bort mot skogen
-Jag trodde alltid att jag skulle göra
saker annorlunda.




Fri vers (Fri form) av Salaaaek
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-21 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salaaaek
Salaaaek