Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


MÄNNISKOR FORMAR VARANDRA TILL DET DOM BLIR

Plats : en stad,en helgedom,en metropol för han-
del och turism.
En  person  med  tidsinställd  bomb röjer in i folk-
massan.
Orsak: Politiska och religiösa hämndmotiv.

Plats : en stad, en gata, ett  torg  med  flanerande
människor.
En person rusar omkring och knivhugger folk till
höger och vänster.
Orsak : Ett mobingoffers hämnd och rop på hjälp.

Plats : Ett land,en förort.
Parkerade bilar sätts i brand,kravaller,misshandel,
rån, mord och våldtäkter.
Orsak :  Invandrade ungdomars  missnöje  av  att
leva  i  utanförskap  i  samhället, språkbarriärer,
arbetslöshet,usel eller obefintlig integrationspolitik,

RESUME : Människorna  formar  varandra  till  det 
dom  blir ,vilket avslöjar ett gemenskapens destruk-
tiva  beteende, som  inte genererar någon personlig
utveckling, de borde  förjudas umgås, för det är det
liv de lever som osäkrade handgranater i en  mänsk-
klig massa av atomer  och  molekyler  likt  en  atom-
bomb. farliga för sig själva och sin omgivning.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 1009 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-21 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP