Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSLÖJANDE FÖRBUD

En mycket  suspekt  men  avslöjande  iakttagelse
kan göras ang  förbud  av  nakenbilder  på  nätet
där nakenbilder på vuxna inte alls väcker samma
upphetsning  i  den   grad   nakenbilder  på  barn  
tydligen gör det med  den enorma  uppståndelse 
och  upphetsning som  lett till att man har förbju-
dit nakenbilder på barn,vilken ju väcker den obe-
svarade frågan som ingen kommer våga  besvara  
varför  vuxna  personer  i  auktoritär  ställning  i
samhället  blir  mer  upphetsade  av  nakenbilder
på  barn  än  av  vuxna ?  förbudet  i  sig   avslöjar
dom, och  följden  får  motsatt  verkan av att folk
blir  intresserade   av  att  ta  reda  på  vad  det  är
som  skulle  vara mer attraherande  hos  ett  barn
än hos  en  vuxen, och  det  medför en riskzon för
de som tänker med könet.
                                        *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-21 15:03



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Rent konkret är det nog så att det är de som instiftat förbudet som när pedofila instinkter för det är genom sina egna betraktelsesätt de avslöjar sig och det slår tillbaka på dem själva.
2015-08-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nu senast var det en åklagare i Gävleborg som åtalades för barnpornografibrott och våldtäkt mot barn,klart att det blir frågor om hur och varför ?
2015-08-21

  Federico Romano
Fatar inte hur du tänker helt, förklara gärna.. Tänker du på hon som ville ha porrförbud?
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP