Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre trallande jäntor : Susan,Patricia och Leslie, det är annat det än de i Frödings visa.


TRE TRALLANDE JÄNTOR

Massmörderskorna och Tex Watson gav  Charles
Manson skulden  som inte ens var på platsen där
ritualmorden skedde,under ett Lsd -rus som gick
snett,flickorna var skickliga på att hantera knivar-
na,under överinseende av Tex Watson.
                                        -




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 1154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-21 17:16



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Logiskt sett !
2017-06-27

  Federico Romano
Är det så--
2015-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP