Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad händer om vi laddar ur?


Uppladdad

Sockerflickan behöver laddas
Hennes batteri lyser rött
Det kommer en varning
"Låg batterinivå"
Blipp
Sockerflickan är helt grön




Fri vers av ellie@eliseafaros.se
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-21 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se