Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hanterar känslan ilska


Häxan Utanför

Isdrottningen har vaknat
Hon kliver in i den skimrande
frosten
En genomskinlig borg
Den skyddar henne
Från de giftiga pilarna
som kommer från häxan Utanför
Hon andas in och skimrar som en diamant
Oberörd
Sval och stilla som en inre blank sjö
I en explosion så försvinner häxan Utanför
och hennes giftiga pilar
Solen värmer borgen och synliggör
Den vackraste fjärilen
Någonsin




Fri vers (Fri form) av ellie@eliseafaros.se
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-27 12:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Giftiga pilar men vackra fjärilar , kontraster väl värda att betänka
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se