Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinnesdriven

Jag har gått på högvarv allt för länge nu
Som ett urspårat bredband uppkopplad 24/7
Hängt upp mig på oljud, tolkat budskap helt fel
Inbillat mig saker, satt mig själv ur spel

Nästan manisk, psykotisk, desillusionerad och labil
Nu går jag på sparlåga, gör allt i ultra rapid

Minns inte vad som hände, det kändes "insane"
Nu ligger jag här och spelar Jagger och cobaine
Vet inte vad jag gjorde men jag vaknade på psyk
Vansinnesdriven - när hjärnan tagit stryk

Det är en härlig känsla att sväva i det blå
Men att va i fas med sig själv är gött det ock-så
Att lära om sig själv tar en lång lång tid
Men nån dag ska det fastna - att det handlar om mitt liv
Kanske eller inte, jag trivs rätt bra ändå
Man har det ganska jävla bra så det ska gå

Att få vakna varje dag, att få andas nytt liv
Att få vandra på vår jord som lever på lånad tid
Att jag är lite galen är ett mindre problem
Jag tackar ödmjukast och visar det genom att fortsätt och le




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-21 19:57



Bookmark and Share


  Mr Inkognito
Det har du helt rätt i men det är bra drag ;)
2015-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Det blir inte bättre av kombinationen Curt och Mick.
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito