Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doft smak lust

Morgonsolen bryter in i ruffen
det luktar augustihav, klar salt doft

plirar lite mot dig i din stilla slummer
kännner smaken av dig sen inatt

i mina blöta ögon finns
tacksamhet, önskan,ödmjukhet, kärlek
och en lust till livet som stundtals skrämmer mig




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-22 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP