Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAMILJEFÖRETAG

När ett förhållande  utvecklas i ett genererande
barnalstrande,förvandlas det till ett familjeföre-
tag, där det krävs av medarbetarna att de är på-
litliga och ambitiösa, för  att  företaget  inte ska
gå i konkurs.

                                             *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-23 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP