Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IT-MAFFIANS IT-TERROR

De som köper  ny  dator  kan  råka  ut  för  att  datorn
är  förprogrammerad  med  en  massa   spelsijter  och
reklaminslag  som köpt in sig  på  datorföretaget  och
poppar upp varje  gång  man  vidrör  en tangent, som
medför att det ineffekterar på ens arbetschema, detta
är  enligt  lag " ofredande  och  obehörigt  inträde  till
annans  domän" och  vad  då göra  mer än att anmäla
detta  som  IT-brottslighet.  Vad  beträffar  alla  dessa
security antivirusprogram  som finns att ladda ner så
är dessa inte gratis, varvid  man kan dra slutsatsen av
att  allt  är  uppgjort  mellan   olika  intressenter  som
funnit ett sätt att tjäna pengar på IT-användare.
Låt er inte falla offer för hot och utpressning och köpa
dessa  skyddsprogram, för det innebär att  ni  indirekt
blir medbrottslingar till denna sorts cyberkriminalitet.

-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-23 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP