Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMPITENT INKOMPITENS

Hoppjerkan Jan Björklund hoppar fr den ena
tjänsten till den 2:a och lämnar halvdana upp-
gifter efter sig, ibland helt outvecklade samt i
vissa fall ett rent inferno, han  glider  runt  på
vågorna av sin politiska immunitet av otadlig-
het och ställer till det med den kompitenta in-
kompitens han utmärkt sig för, och  hans sen-
ast uttalade groda om "fri hyressättnng"  inne-
bär fler som inte kommer få  råd  med  hyran,
vilket medför fler hemlösa.
                                       *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-23 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP