Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själensro.se


Ängelns vinge vid flodens början

Om jag bara vore mer
Mer än dig, mer än vi
En ängels vinge mot en blå skyddande himmel

Men så ändå
Vad vore ängeln utan oss
Utan en kärlek större än själens djupaste ord
Aldrig nåbar, endast kännbar

Min tro till din tro och din tro till min tro tar oss till platser ingen tror kan nås
Min Piedra
Mitt slut och min början. Början på en kärlek ingen mer än vi kan få




Fri vers (Fri form) av Själensro
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-23 21:43



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Innerligt skrivet och vackert framfört
2015-10-11

  surface to air

"Men så ändå
Vad vore ängeln utan oss
Utan en kärlek större än själens djupaste ord
Aldrig nåbar, endast kännbar"

Väldigt väldigt vackert skrivet!

2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Själensro
Själensro