Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotto : Sally Mann. Barnen på bild har inget med texten att göra utan enbart som illustration


NYA ORD OCH BEGREPP SOM MAN INTE VILL FÖRSTÅ

*Barnpedofili ! är ett nytt ord  vars  begrepp  inne-
bär att barn  under  femton år uövar  sex  med var-
andra,  och  det  suspekt  oroväckande  med  detta
är att verkan  fortlöper  medan orsak lämnas utan
åtbörd i en fråga som  ingen vågar yppa, med  risk
för att själv misstänkliggöras,därför det är minerat.
                                          *
* Ett ord som ännu inte återfinns i Sv akademiens
ordlista av någon okänd anledning.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-24 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP