Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WHISTLEBLOWING

Att  företa  sig  skriva  utlämnande   om  de  mest
minerade  områdena, kan  innebära  vissa  risker,
men som desarmeras efter det att man  verifierat
sina ord i en avvägning gentemot logiska fakta av
realistiskt värde, vars  substans  talar  sitt eget av-
slöjande  språk. På så sätt kan  skribenten  liknas
vid å ena sidan  som utredare av ett brott eller en
felaktig   förseelse  å  andra  sidan  som  åklagare,
och det är klart  att  vissa  upplever  det  som  oro-
väckande.
                                           *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-24 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP